Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gemiye binmek

Rüyada büyük gemiye binmek

Rüyada büyük gemiye binmek işlerinin düşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük gemiye binmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada çok büyük gemiye binmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir gemiye binmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalettir.

Rüyada büyük gemiye binmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karada gemiye binmek yaşamının tazeleneceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, büyük zararlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla gemiye binmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işarettir.

Rüyada arabayla gemiye binmek kazancın günden güne artacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments