Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak başarısının yükseleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek sıkıntılarının daha da artacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide yolculuk yapmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işarettir.

Rüyada yolcu gemisine binmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments