Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil yaprak görmek

Rüyada büyük yeşil yaprak görmek

Rüyada büyük yeşil yaprak görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, saadetinin yükseleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada büyük yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Rüyada büyük yeşil yaprak görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, işten yana şansının açık olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek borçlarının kapanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yaprak görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işarettir.

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil yaprak almak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments