Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yapraklı sebze gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek gam ve keder çekmeyeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sebze satın almak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, işlerini yoluna koyacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada taze yeşil sebze görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik sebze görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sebze yıkamak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik sebzeler görmek üzüleceğine, pişman olacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, istediği yola çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sebze almak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments