Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yaprak almak

Rüyada yeşil yaprak almak

Rüyada yeşil yaprak almak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, tabiri caizse can bulacağına, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yaprak almak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklar görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil yaprak görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yaprak yemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, tecrübe kazandıracağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil yapraklı çay görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek işlere nazar değeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments