Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yapraklı ağaç görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada ceviz ağacı yaprağı görmek borçlarının da kapanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Rüyada ağaç yaprağı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada çınar ağacı yaprağı görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yapraklı ağaç görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yaprak koparmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments