Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek

Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek

Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Rüyada büyük yapraklı ağaç gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yapraklı ağaç görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, kadim dostlar edineceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kavak ağacı yaprağı görmek mutluluk ve başarı getireceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek bunun için her gün şükredeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek çektiği yokluğun unutulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı ağaç görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı yapraklı ağaç görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments