Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, güzel zamanlar geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yapraklı çiçek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek yaprakları görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet eder.

Rüyada çiçekten yaprak koparmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada çiçek yaprağı görmek yüzlerin asılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments