Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salamura yaprak görmek

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salamura yaprak gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yaprak salamura görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada salamura yaprağı görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek müjdeli haberler alınacağına, yeni işlere atılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salamura yapmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada salamura görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments