Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ne yapacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yeşil kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, güç kaybedeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek bir sebeple çok zorlanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın kovaladığını görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments