Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek ailenin büyüyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, bir anda atılıma geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kaplumbağa görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek çok sevinçli haberler alacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve pembe renk görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments