Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük televizyon görmek

Rüyada büyük televizyon görmek

Rüyada büyük televizyon görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada büyük televizyon gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada çok büyük televizyon görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada büyük televizyon görmek yüküne ortak olacağına, planların tutmayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işarettir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük televizyon görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada televizyonda haber görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon bakmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalettir.

Rüyada televizyon kurmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, adının fesada karışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments