Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonda arkadaşını görmek

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda arkadaşını gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmalısınız.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek terfi alamayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon programına çıkmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski televizyon görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize tabir olunur.

Rüyada banyoda televizyon görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, evindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada birini televizyonda görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyona bakmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini televizyonda görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments