Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan vuramamak

Rüyada tavşan vuramamak

Rüyada tavşan vuramamak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, işlerinin hızlanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, rakipleri mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan vuramamak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada tavşanı kesmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada oyuncak tavşan görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok kötü günler geçirileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulur.

Rüyada tavşan kostümü görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, övgü dolu sözler duyacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Rüyada tavşanı vuramamak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kötü sözler duylacağına delalet eder.

Rüyada yabani tavşan görmek birçok iş kapısının açılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel tavşan görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşanlar görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments