Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı su balık görmek

Rüyada tatlı su balık görmek

Rüyada tatlı su balık görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı su balık gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada tatlı su balığı yemek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı su balıkları görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, bir sınavdan geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı su balığı görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, duygularının karşılık göreceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet eder.

Rüyada tatlı su balık görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı suda balık görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık tatlısı görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments