Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı su balığı yemek

Rüyada tatlı su balığı yemek

Rüyada tatlı su balığı yemek isteklerine kulak vereceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Rüyada tatlı su balığı yemek gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada tatlı su balığı yemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı su balık görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı su balıkları görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalettir.

Rüyada tatlı su balığı görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık tatlısı görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada tatlı suda balık tutmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada tatlı suda balık görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments