Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı suda balık görmek

Rüyada tatlı suda balık görmek

Rüyada tatlı suda balık görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, şaşkın olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada tatlı suda balık gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalettir.

Rüyada tatlı suda balık görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı su balığı yemek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret eder.

Rüyada balık tatlısı görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı su balıkları görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada tatlı su balık görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada tatlı su balığı görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments