Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı su balıkları görmek

Rüyada tatlı su balıkları görmek

Rüyada tatlı su balıkları görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı su balıkları gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada tatlı su balığı yemek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalettir.

Rüyada tatlı su balığı görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı su balıkları görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine inanılır.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yenilenme yaşayacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada tatlı su balık görmek ünleneceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı suda balık tutmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tatlısı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada tatlı suda balık görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments