Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak gelirinin çoğalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, problemlerinin biteceğine, atılım yapacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt yüzük takmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, helal ekmek yiyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, saygın biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt kolye takmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada zümrüt taşı görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşı bulmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt taş görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments