Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı yüzük takmak

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak kazançlı adımlar atılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yüzük takmak kavgaların büyüyeceğine, verimli olacak işler yapacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak insanların hayır dualarının alınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk yüzük takmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments