Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tahta kapı görmek

Rüyada mavi tahta kapı görmek

Rüyada mavi tahta kapı görmek bilakis malının çoğalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi tahta kapı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada mavi tahta kapı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük tahta kapı görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek dualarının kabul olacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, saygın biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek rahat bir hayat yaşayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına inanılır.

Rüyada kırık tahta kapı görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tahta kapı silmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments