Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kağıt para görmek

Rüyada büyük kağıt para görmek

Rüyada büyük kağıt para görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kağıt para gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada büyük kağıt para görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işlerinin hızlanacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kağıt görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıpranmış kağıt para görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para yemek adımların çok iyi bir yol açacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para tutmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi zararını karşılayacağına delalettir.

Rüyada para kağıt görmek işlerinin günden güne açılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta kağıt para bulmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından kağıt para almak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments