Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük ceviz görmek

Rüyada çok büyük ceviz görmek

Rüyada çok büyük ceviz görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada çok büyük ceviz gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada çok büyük ceviz görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ceviz görmek atılım yapacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalettir.

Rüyada büyük ceviz yemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada büyük ceviz ağacı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, huzurun bozulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ceviz toplamak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada ceviz fıstık görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ceviz dalı kırmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ceviz ve kestane görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kazancının daha da artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments