Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sığır görmek

Rüyada büyük sığır görmek

Rüyada büyük sığır görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet eder.

Rüyada büyük sığır gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada büyük sığır görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada sığır sürüsü görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sığır boğazlamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sığırdan korkmak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sıkıntıların azalacağına delalet eder.

Rüyada sığır dışkısı görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır satmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır dili görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada sığır görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, rahatın ve konforun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments