Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır sürüsü görmek

Rüyada sığır sürüsü görmek

Rüyada sığır sürüsü görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada sığır sürüsü görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü sığır görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır eti görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada sığır boku görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır kesmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, işlerin düşeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet eder.

Rüyada sığır derisi görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments