Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır görmek

Rüyada sığır görmek

Rüyada sığır görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Rüyada sığır et görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada inek sığır görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada sığır dışkısı görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet eder.

Rüyada ölü sığır görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada sığır dili görmek başarılarının artacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır kesildiğini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığır başı görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sığır derisi yüzmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments