Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır dışkısı görmek

Rüyada sığır dışkısı görmek

Rüyada sığır dışkısı görmek ferahlığa çıkılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kişinin yüzünün güleceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada sığır dışkısı gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sığır dışkısı görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kara sığır görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada sığır dili görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada sığıra binmek hayırlı haberler alacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada sığır işkembesi görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada sığır kanı görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sığır otlatmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments