Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığırdan korkmak

Rüyada sığırdan korkmak

Rüyada sığırdan korkmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığırdan korkmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Rüyada sığırdan korkmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta sığır görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Rüyada sığırlar görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, başının belaya girmeyeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Rüyada bir sürü sığır görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek ettikleri duanın kabul olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır kellesi görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, şifa edineceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş sığır görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır inek görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments