Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır satmak

Rüyada sığır satmak

Rüyada sığır satmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sığır satmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Rüyada sığır satmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada siyah sığır görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulur.

Rüyada çiğ sığır eti görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada sığır kafası görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, durgun giden işlerin açılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır gütmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü sığır görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments