Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel seyretmek

Rüyada sel seyretmek

Rüyada sel seyretmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel seyretmek gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada sel seyretmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi yüksekten seyretmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalettir.

Rüyada mac seyretmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, süzüleceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evden deniz seyretmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutları seyretmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada futbol maçı seyretmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yağmuru seyretmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ seyretmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments