Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel aldığını görmek

Rüyada sel aldığını görmek

Rüyada sel aldığını görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ayıplı yolara sapacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sel aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada sel aldığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde sel görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada selden kurtulmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada selin ortasında kalmak çok zor duruma düşüleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, çok iyi işler yapılacağına inanılır.

Rüyada büyük bir sel görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sel haberi almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada dere sel görmek zararın gittikçe daha da artacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işarettir.

Rüyada deprem ve sel görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments