Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel heyelan görmek

Rüyada sel heyelan görmek

Rüyada sel heyelan görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sel heyelan gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada heyelan ve sel görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada sel ve heyelan görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada sel heyelan görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada heyelan olduğunu görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada heyelan görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada heyelan deprem görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada heyelan altında kalmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments