Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin altında kalmak

Rüyada selin altında kalmak

Rüyada selin altında kalmak kazancının günden güne arttıracağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada selin altında kalmak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada sel altında kalmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada selin altında kalmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak sıkılacağına ve üzüleceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada sel içinde kalmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, mallarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada selde kaldığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada selin içinde kalmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada selde kalmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments