Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük saat görmek

Rüyada büyük saat görmek

Rüyada büyük saat görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük saat gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Rüyada büyük duvar saati görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük saat görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kol saati görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden saat almak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada saat tamiri görmek yetki sahibi olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada camı kırık saat görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet etmektedir.

Rüyada altın kaplama saat görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık saat camı görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments