Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplama saat görmek

Rüyada altın kaplama saat görmek

Rüyada altın kaplama saat görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işe ve aşa kavuşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dileklerin yerine geleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kaplama saat gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada altın kaplama saat görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kaplamalı ev görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada altın kaplama diş görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kaplama silah görmek sıkıntılar son bulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada altın kaplama görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplama dişlerinin çıktığını görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, borca batacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments