Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat tamiri görmek

Rüyada saat tamiri görmek

Rüyada saat tamiri görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yarar sağlamayacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada saat tamiri gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Rüyada saat tamiri görmek hoşgörülü biri olunacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saati tamir ettirmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat tamir ettirmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat tamircisi görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada saat tamir etmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada kol saati tamir etmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek onu hayallerine kavuşturacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments