Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük pencereli ev görmek

Rüyada büyük pencereli ev görmek

Rüyada büyük pencereli ev görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük pencereli ev gördüyseniz:

  • Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada büyük pencereli ev görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük cam pencere görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına inanılır.

Rüyada büyük pencere görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir pencere görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Rüyada eve pencere takmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve pencere açmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada penceresi açık ev görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir eve pencereden girmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments