Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada penceresi açık ev görmek

Rüyada penceresi açık ev görmek

Rüyada penceresi açık ev görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada penceresi açık ev gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Rüyada penceresi açık ev görmek büyük başarılara kazanılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Rüyada pencereleri açık görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak kazançta zarar edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, örnek insan olacağına rivayet eder.

Rüyada pencere açık görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada açık kapı pencere görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereyi açık görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada açık pencereden bakmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments