Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve pencere açmak

Rüyada eve pencere açmak

Rüyada eve pencere açmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sevilen birinin geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada eve pencere açmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada eve pencere açmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulur.

Rüyada duvara pencere açmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada pencereyi açmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahat yüzü göreceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı pencere açmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, geriye doğru gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada pencere açmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada pencereleri açmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada penceresiz ev görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments