Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir pencere görmek

Rüyada büyük bir pencere görmek

Rüyada büyük bir pencere görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, rahatının kaçacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, rahata kavuşmaya yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir pencere gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada büyük cam pencere görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, şan şöhret kazanacağına delalettir.

Rüyada büyük pencere görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir pencere görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük pencereli ev görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kısmetinin açık olacağına delalettir.

Rüyada pencereleri değiştirmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun pencereden düştüğünü görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Rüyada camsız pencere görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kapatmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments