Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve pencere takmak

Rüyada eve pencere takmak

Rüyada eve pencere takmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, amaçlardan sapmaya, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işarettir.

Rüyada eve pencere takmak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eve pencere takmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pencere takmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye perde takmak mesleğindeki başarısının artacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine inanılır.

Rüyada pencereye tül takmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereye cam takmak paraya ve mala kavuşacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada pencereden eve bakmak mal ve mülk sahibi olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada penceresi olmayan ev görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev pencere görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments