Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük pencere görmek

Rüyada büyük pencere görmek

Rüyada büyük pencere görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, rızık elde edeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük pencere gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada büyük cam pencere görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir pencere görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük pencere görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada büyük pencereli ev görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, desteksiz kalacağına yorulur.

Rüyada camsız pencere görmek gidilecek yönün belirleneceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada evin penceresi görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencerede konuşmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden birinin girdiğini görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments