Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük olta görmek

Rüyada büyük olta görmek

Rüyada büyük olta görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük olta gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada büyük olta görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada olta iğnesi görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık oltası almak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada oltada balık görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek eşe dosta yardım edileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada balık oltası görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments