Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltada balık görmek

Rüyada oltada balık görmek

Rüyada oltada balık görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Rüyada oltada balık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Rüyada balık oltası almak büyük sıkıntıları olmayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada oltayla balık avlamak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, her anlamda güçleneceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek fırsatların elden kaçacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, sorunların hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments