Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olta iğnesi görmek

Rüyada olta iğnesi görmek

Rüyada olta iğnesi görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, huzurunu kaybedeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada olta iğnesi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada olta iğnesi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, isteklerini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada göle olta atmak gözünü en yukarılara dikeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık oltası bulmak darlık çektiği günlerini unutacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada olta görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya alamet eder.

Rüyada kırık olta görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, güzel zamanlar geçireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada oltada balık görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments