Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eriyen mum görmek

Rüyada eriyen mum görmek

Rüyada eriyen mum görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, anlaşmalardan cayılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, maddi zararın büyük olacağına, işlerin günden güne açılacağına, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eriyen mum gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Rüyada eriyen mum görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada erzuruma gitmek günbegün kötüleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun eritmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada ermiş olmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yurtdışına gidileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın ermiş görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına delalet eder.

Rüyada altın eritmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada esra eroluu görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, şöhret ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ermiş olarak görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, rızkın kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments