Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise mumu görmek

Rüyada kilise mumu görmek

Rüyada kilise mumu görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilise mumu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada kilisede mum yakmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada kilisede mum dikmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilise mumu görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, eğleneceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiliseye sığınmak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, zararların üst üste geleceğine, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kilise gitmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada cami kilise görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, parasının ve malının da artacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kilise duvarı görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments