Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum yakmaya çalışmak

Rüyada mum yakmaya çalışmak

Rüyada mum yakmaya çalışmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, terslik yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mum yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada mum yakmaya çalışmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada büyük mum görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pastaya mum dikmek üzüntülerin gideceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni mum görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk mum görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mum görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada birine mum vermek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments