Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük leylek görmek

Rüyada büyük leylek görmek

Rüyada büyük leylek görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada büyük leylek gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada çok büyük leylek görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük leylek görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü leylek görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada leylek yakalamak konforunun artacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada leylek eti yemek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi leylek görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada leylekle uçmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments