Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leyleğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada havada uçan leylek görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek başarı elde edeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Rüyada uçan leylek görmek insanların hayır dualarının alınacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü leylek görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı leylek görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kimseye borçlanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ağaçta leylek görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments